elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Campanya contra la mosca

  Des de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament d'Oliva que dirigeix Gabriel Oltra, s'informa a tots aquells que es van inscriure a la campanya contra la mosca del mediterrani, que a partir de hui dilluns, 3 de setembre, s'inicien les tasques de polvorització amb quad, amb el producte Lambda Cihalotrin 1,5% i proteïna hidrolitzada, al terme municipal d'Oliva.

  Fer saber als inscrits a la campanya, que al llarg d'aquesta setmana i la següent, el responsable de polvoritzar les parcel·les prèviament inscrites a la campanya anirà posant-se en contacte amb vostés, per via telefònica, quan haja d'aplicar el tractament als seus cultius.

  A més, a tots aquells que encara vulguen sumar-se, dir-los, que poden acudir al Magatzem Municipal per inscriure's al llistat de parcel·les per polvoritzar.

  Com a informació dir-los que, a part de polvoritzar en la mesura del possible les parcel·les inscrites, també aplicarà el tractament contra la mosca del mediterrani a tot el terme municipal d'Oliva, especialment on es detecten focus d'acumulació de mosca.

  Així doncs, agrair-los la seua col·laboració en inscriure's en la campanya de 2018 contra la mosca del mediterrani, i emplaçar-los a què, en cas de presentar-se algun problema o dubte, ens escriguen a aquest correu per tal que puga assabentar-nos i buscar una solució.

   

  Pujar