4 d’agost de 2020 4/8/20

Les Biblioteques d’Oliva reobrin amb restriccions

Foto d'arxiu de l'entrega de premis del Repte Lector 2019
Foto d'arxiu de l'entrega de premis del Repte Lector 2019

  La Biblioteca de Tamarit i la Biblioteca de l'Envic recuperen la seua activitat, però ho fan amb una sèrie de restriccions per tal d'adaptar-se a la nova normalitat i complir les mesures de seguretat.

  Per una banda, estarà restringit l'accés a col·leccions i la consulta en sala. L'estudi en sala tindrà llocs limitats per a garantir la distància de seguretat i les mesures d'higiene.

  Per altra banda, els serveis que estan disponibles són el préstec de llibres i la consulta del Catàleg, les devolucions, la informació bibliogràfica i bibliotecària, el préstec interbibliotecari i el préstec de llibres electrònics, conegut com a EBIBLIO.

  L'horari d'ambdues biblioteques serà de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres. És obligat l'ús de mascareta i la neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic, proporcionat per la biblioteca per a totes aquelles persones que vulguen accedir-hi.

  El regidor de Cultura i Biblioteques Julio Llorca afirma que "després que les biblioteques hagueren de romandre tancades tant de temps, és necessari oferir els serveis, amb les restriccions pertinents. Volem oferir a la ciutadania el millor servei, alhora que mirem de cuidar la seguretat dels veïns i veïnes per tal de protegir-los davant de la covid-19".

  Pujar