elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UPV aterra a Oliva amb la seua segona seu universitària a la Safor

L'alcalde d'Oliva, el vicerector de la UPV i la regidora d'Educació a la signatura de l'acord
L'alcalde d'Oliva, el vicerector de la UPV i la regidora d'Educació a la signatura de l'acord
  • De moment, no hi ha data d'obertura prevista

MÉS FOTOS
La UPV aterra a Oliva amb la seua segona seu universitària a la Safor - (foto 2)
La UPV aterra a Oliva amb la seua segona seu universitària a la Safor - (foto 3)

L'Ajuntament d'Oliva ja treballa a trobar una seu en la localitat per a situar el centre universitari de la Universitat Politècnica de València (UPV) després d'aconseguir un acord per a afavorir l'ensenyament i la formació de la ciutadania i els sectors productius i empresarials.

El pacte entre el consistori i la universitat té com a principal objectiu afavorir l'emprenedoria en el municipi olivense per a dotar de majors capacitats i eines als comerços i empreses de proximitat.

L'Ajuntament ja ha iniciat la cerca d'un lloc a Oliva per a situar la seu universitària i poder començar a impartir els cursos educatius als interessats.

Les dues entitats han estampat la seua rúbrica per a col·laborar conjuntament en la difusió de la docència, la investigació, la cultura i l'emprenedoria en el municipi.

Cal destacar que la UPV ja es troba a la comarca de la Safor, dins del campus universitari de Gandia, per la qual cosa ara duplica la seua presència en aquest territori i albergarà a un nombre superior d'interessats. Seguint aquesta línia van els següents objectius, ja que a través de l'arribada a Oliva també es pretén enfortir l'emprenedoria a la comarca de la Safor i organitzar conjuntament conferències, cursos o seminaris per a millorar la formació acadèmica i incentivar la promoció econòmica, l'ocupació i el desenvolupament local.

L'acord l'han segellat de manera definitiva l'alcalde d'Oliva, David González, i el vicerector de la UPV, Pepe Millet, al costat dels quals també va estar la regidora d'Educació del consistori olivense, María José Llorens.

Pujar