elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Octubre s'acomiada amb probabilitat de precipitacions a la Comunitat Valenciana

Octubre s'acomiada amb probabilitat de precipitacions a la Comunitat Valenciana

  Aquest dilluns 25 d'octubre tindrem un predomini de cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts, i amb intervals de núvols baixos al matí i a la fi de el dia. També hi haurà boires i probables bancs de boira matinals a l'interior de València i d'Alacant.

  Les temperatures continuen sense canvis. València es quedarà en els 21ºC de màxima, Castelló en 22ºC i Alacant arribarà als 24ºC

  El vent serà variable fluix, amb predomini de la component est a la tarda.

  Per al dimarts 26 d'octubre, en la meitat sud, el cel estarà ennuvolat, amb probabilitat de xàfecs dispersos al litoral, i remetre a la tarda i tendint a poc ennuvolat. A la resta, predomini de cel poc ennuvolat. Boires i probables bancs de boira matinals a l'interior de València i d'Alacant.

  Les temperatures mínimes aniran localment en ascens; mentre que les màximes continuaran sense canvis, excepte descensos a l'interior de la meitat sud. València continuarà en els 21ºC, Castelló amb 22ºC i Alacant marcarà 25ºC

  El vent serà variable fluix tendint a partir de migdia a aquest i nord-est, moderat al litoral d'Alacant i fluix a la resta.

  Dimecres 27 hi haurà intervals ennuvolats, sense descartar precipitacions disperses i ocasionals al litoral, preferentment al litoral d'Alacant. Probables bancs de boira matinals a l'interior de València i d'Alacant.

  Les temperatures mínimes continuaran sense canvis; les màximes aniran en ascens a València, arribant als 22ºC, a Castelló el termòmetre també marcarà fins 22ºC, ia Alacant pujarà fins als 24ºC.

  El vent serà variable fluix, amb predomini de la component oest a primeres hores, i tendint a components sud i est a la tarda.

  Per al dijous 28, tindrem un cel ennuvolat al matí, tendint a la tarda a intervals ennuvolats. Probabilitat de precipitacions disperses i ocasionals al litoral i sense descartar-a l'interior, tendint a remetre a la fin. Boires i probables bancs de boira matinals a l'interior.

  Les temperatures màximes seran de 20ºC per a València i Castelló i de 23ºC per a Alacant.

  De cara a el cap de setmana, segons ha avançat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a les Balears i el nord d'l'àrea mediterrània no es poden descartar precipitacions que tendirien a cessar al llarg del dia.

  Les temperatures baixaran a la meitat oest de la Península i tendiran a pujar a l'àrea mediterrània.

  A causa de el pas d'un front atlàntic bastant actiu, s'esperen cels ennuvolats en la major part de la Península i Balears, amb precipitacions que podrien estendre a el complet de l'interior de la Comunitat Valenciana.

  Pujar