30 de novembre de 2020 30/11/20

Obres d'urgència a l'antiga Fe de València per habilitar llits per la crisi sanitària

Obres d'urgència a l'antiga Fe de València per habilitar llits per la crisi sanitària - (foto 1)
  • Ximo Puig anuncia que en deu dies les obres estaran finalitzades i s'habilitaran 76 llits per a contagiats per coronavirus

La Generalitat va començar obres d'urgència a l'antic Hospital la Fe de València per a habilitar i poder atendre així la demanda sanitària causada pel coronavirus. Així ho acaba d'informar Ximo Puig, president de la Generalitat, en una roda de premsa aquest dimarts al matí.

Es preveu que les obres duren deu dies i que, a l'acabar, puguen estar disponibles 76 llits per atendre els malalts per Covid-19: "S'ha d'adequar la zona on hi havia l'escola d'infermeria [...] Començarà demà mateix i ho farà Tragsa com emergència que ho és. Ho faran en tres torns de 8 hores per a fer-ho el més ràpid possible ", ha detallat.

En esta compareixença, Ximo Puig també ha explicat que s'està treballant "per preparar tots els escenaris que fa a l'ampliació de la cobertura assistencial hospitalària i la resposta que donarem davant el Covid-19". La Comunitat Valenciana compta actualment amb 2.774 llits en hospitals públics i 825 en hospitals privats: "La situació actual és de garantia", confia el president.

A més, també s'habilitaran algunes residències a Vila-real, Torrevieja i Alcoi.

Pujar