elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Fira Medieval de Mascarell 2019

La XIII Fira Medieval de Mascarell s’adapta a les noves tecnologies

Fira Medieval de Mascarell 2019
Fira Medieval de Mascarell 2019
  • Aquesta edició tindrà web i conter d’Instagram propi a més de logo identificatiu

MÉS FOTOS
La XIII Fira Medieval de Mascarell s’adapta a les noves tecnologies - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules aposta per la diferència i creació d’una marca amb els quals es done l’impuls definitiu a la Fira Medieval de Mascarell per a que siga la fira de recreació històrica referent a la província de Castelló.

En aquest sentit, s’ha creat un logo identificatiu d’aquesta fira que aglutina totes les edicions i a més aquesta tretzena edició contarà amb una web www.mascarellmedieval.com  i conter d’Instagram  @mascarellmedieval propis, “al llarg dels tres dies de fira en aquest conter d’Instagram hi haurà vídeos en directe, una galeria de fotografies, inclòs hi haurà una enquesta que els visitants podran omplir. A la web es podran descarregar la programació i conèixer els orígens de Mascarell, també es penjarà el vídeo promocional, entre altres. Aquest equip de govern està apostant fort per Mascarell  i en especial per aquesta fira que en aquesta edició presentarà moltes novetats”, explica el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

Així, també hi haurà un horari especial d’autobusos en la línia Nules-Mascarell i es farà una enquesta als visitants, que estarà disponible en la caseta de la TouristInfo de Nules instal·lada en la fira, per a millorar amb propostes de la ciutadania les pròximes edicions.

No obstant això, des de l’empresa organitzadora també es destaca altres novetats que albergarà aquesta fira com ara l’acte inaugural que inclourà un espectacle eqüestre i circense, o la cloenda  que per primera vegada contarà amb un castell piro musical.

Al respecte el gerent de Culthisme, Vicente Herrera, assenyala que “la recreació històrica va a ser molt important en aquesta edició, de fet va a tindre rellevància un personatge històric molt significatiu per a Mascarell i Nules com

és Gilabert de Centelles, per tant molts dels espectacles estaran relacionats amb aquesta figura que té a vore amb les avantpassats del poble de Mascarell i Nules”.

Per altra banda, també per primera vegada participaran diferents associacions de recreació històrica com l’Associació de Bombos i Tambors de Santa M. Magdalena de Castelló o l’Encomanda Templaria de la Plana.

Cal recordar que la XIII Fira Medieval de Mascarell tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de novembre.

Pujar