elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una vintena de negocis de Nules sol·liciten les ajudes del pla Resistir en la primera jornada

Una vintena de negocis de Nules sol·liciten les ajudes del pla Resistir en la primera jornada
  • El termini estarà obert fins al pròxim 24 de març i es podran presentar a través de la seu electrònica o presencialment

Aquest matí s'obria el termini per a presentar les sol·licituds al pla Resistir de Nules i una vintena d'autònoms i microempreses han presentat la seua sol·licitud durant la primera jornada. Així ho han assegurat fonts municipals a elperiodic.com.

Cal assenyalar que el termini estarà obert fins al pròxim 24 de març i que les bases per a la concessió d'aquestes ajudes s'han publicat aquesta setmana en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), de manera que les persones sol·licitants podran ser beneficiàries d'una quantitat fixa de 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa amb un màxim de 10 persones treballadores; i d'una quantitat variable de 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social, en data 31 de desembre de 2020, contractada per les microempreses i persones autònomes locals.

Per tant, les persones interessades hauran d'emplenar les corresponents sol·licituds en la seu electrònica de l'ajuntament, o de manera presencial presentar les instàncies en l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

El municipi de Nules comptarà amb un total de 272.797 euros per a aquesta mena d'ajudes, de fet l'ajuntament es va reunir la setmana passada amb representants de gestories i de persones autònomes del municipi per a traslladar-los i informar-los dels detalls d'aquesta convocatòria perquè pogueren així treballar en la tramitació de la documentació que cal aportar. A més, en el cas de registrar-se algun dubte sobre aquest tema es pot contactar amb l'Agència de Desenvolupament Local, en l'edifici de l'antiga Cambra Agrària, on s'ha instal·lat un punt d'informació.

L'Ajuntament de Nules destinarà 40.919,55 de les arques municipals al Pla Resistir, que està cofinançat amb la Generalitat Valenciana que aportarà 170.498,12 euros, i amb la Diputació Provincial de Castelló que destinarà 61.379,32 euros.

Pujar