elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vint tractors participen en la desinfecció contra el covid a Nules

Vint tractors participen en la desinfecció contra el covid a Nules
  • Cada nit ixen quatre vehicles entre agricultors i empreses es maquinària agrícola

A partir de les 21 hores d'aquesta nit, agricultors i empreses agrícoles de Nules desinfectaran els carrers contra el coronavirus. Encara que cada nit que hi ha desinfecció ixen quatre vehicles per a cobrir tots els carrers i places de la localitat, des de l'inici de la pandèmia una vintena de tractors han col·laborat en aquesta labor per a lluitar contra el covid.

En el comunicat, l'Ajuntament de Nules assenyala que es tracta d'una acció que realitzen agricultors i empreses de maquinària agrícola per a “frenar l'evolució desfavorable de la pandèmia a Nules”.

No obstant això, la brigada coordina aquests treballs i reforça durant el matí següent els punts on no han pogut actuar els tractors.

Per a poder facilitar les labors de desinfecció, l'Ajuntament de Nules ha demanat a la població que a partir de les 21 gores no ocupe les vies públiques per a facilitar el recorregut i la tasca dels tractors amb polvoritzadors.

Casos actius

Segons dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública actualment Nules té 89 casos actius i una incidència de 679 casos per cada 100.000 habitants.

Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat per coronavirus 435 veïns i 9 han mort.

Pujar