elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els veïns de Nules alerten de l'abandó del canal i urgixen la seua neteja per a evitar inundacions en cas de pluges

Els veïns de Nules alerten de l'abandó del canal i urgixen la seua neteja per a evitar inundacions en cas de pluges
  • El verger que copa la superfície de l'aigua que canalitza este canal al qual confluïxen les séquies de la Marjaleria mostra una imatge “selvàtica”

MÉS FOTOS
Els veïns de Nules alerten de l'abandó del canal i urgixen la seua neteja per a evitar inundacions en cas de pluges - (foto 2)
Els veïns de Nules alerten de l'abandó del canal i urgixen la seua neteja per a evitar inundacions en cas de pluges - (foto 3)
Els veïns de Nules alerten de l'abandó del canal i urgixen la seua neteja per a evitar inundacions en cas de pluges - (foto 4)

Els veïns de Nules que conviuen en els limítrofs del canal que desemboca en la costa al costat de l'Estany han traslladat al PP crítiques i queixes per l'estat d'abandó que exhibix esta infraestructura de reg.

“És un verger”, critiquen uns, la qual cosa per a uns altres “és una autèntica selva”. I el problema, tal com relaten, “no és l'estat de vegetació que s'ha consolidat en el propi canal, és el que ocorreria en cas d'episodis de fortes pluges, com els que poden esdevindre en qüestió de pocs mesos. Perquè la realitat és que el canal mai ha estat tan abandonat com ho està ara” afigen els veïns.

Així ho relaten els residents al PP, el regidor del qual, Vicente Bertomeu, ha manifestat la seua intenció de traslladar a l'alcalde de la localitat, “estes queixes amb el desig de conéixer si està prevista alguna actuació per a garantir la correcta evacuació de l'aigua, sense obstruccions que la retinguen i així evitar que provoquen un desbordament”.

Des del PP, explica Bertomeu, “volem que l'alcalde sàpia d'una realitat que els veïns alerten, perquè és evident que este abandó no beneficia a ningú”, ha conclòs el regidor.

Pujar