30 de novembre de 2020 30/11/20

Valls: ‘El PP retornarà el protagonisme als joves amb la Setmana Cultura-Jove’

Valls: ‘El PP retornarà el protagonisme als joves amb la Setmana Cultura-Jove’ - (foto 1)

  “El Partit Popular de Nules retornarà el protagonisme als joves amb la recuperació de la Setmana Cultura-Jove, una convocatòria multidisciplinària que “pretén desenvolupar activitats dirigides a atendre les demandes i necessitats dels nostres joves i a posar en valor el talent i la preparació d'emprenedors i estudiants”.

  Així ho ha considerat Pedro Valls, número 8 de la llista del PP per Nules, qui ha apostat per “treballar braç a braç amb els joves per a retornar-los la veu que durant aquests anys ha estat silenciada”. A Nules, “hi ha preparació i talent de sobres per a posar-ho en valor, i hi ha un sector juvenil que demanda accions específiques dirigides a atendre les seues demandes”.

  En aquest sentit, ha assenyalat Valls, “volem treballar de la seua mà i creiem que la Setmana Cultura-Jove és una oportunitat que no hem d'ignorar”. “Engegarem una fira universitària per a recolzar als estudiants que desitgen analitzar opcions formatives. Volem fomentar amb jornades i xarrades el consum responsable, i desenvolupar exposicions i una programació esportiva específica”.

  Per a aconseguir-ho, el PP proposa recuperar el Casal Jove “dotant-ho de l'activitat que mereix”. Per a Valls, “és necessari posar en valor aquesta oficina d'informació jove que tanta utilitat pot donar als nostres joves. Perquè en ella s'ha d'habilitar l'Oficina d'Europa on poder tramitar subvencions i beques relacionades amb la Unió Europea”.

  L'objectiu, tal com ha considerat Valls, “és deixar-nos la pell pels nostres joves, ser capaços de canalitzar les seues demandes i oferir un servei públic que responga a les seues necessitats”. “Perquè som veïns de Nules implicats en la millora dels serveis que garantisquen la qualitat de vida del nostre poble, la prosperitat i el benestar dels nostres veïns”, ha indicat el candidat del PP.

  Pujar