elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Tota Nules a una', el reconeixement a la societat civil per la seua col·laboració desinteressada en la pandèmia

'Tota Nules a una': Ernesto Hurtado, inspector cap de la Policia Local
'Tota Nules a una': Ernesto Hurtado, inspector cap de la Policia Local
  • L'acte serà el diumenge 5 de desembre al migdia en la plaça Major

“Tota Nules a una” és el lema de l’esdeveniment que tindrà lloc diumenge a les 12 hores a la Plaça Major de la localitat per a fer un reconeixement públic i d’agraïment a aquelles persones, col·lectius, empreses i a la societat civil que de manera desinteressada han ajudat en la lluita enfront la Covid. Al mateix temps que es recordarà també a les persones de Nules mortes pel Covid i a les seues famílies.

L’Ajuntament de Nules ha organitzat aquest acte amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, que té lloc el 5 de desembre, “volem agrair el paper primordial de totes aquelles persones i col·lectius que en els moments més durs de la pandèmia es van entregar de manera altruista per a ajudar a les persones que en l’estat d’alarma més ho necessitaven”, comenta l’alcalde, David García.

Com a bestreta, l'Ajuntament de Nules ha llançat un vídeo en el qual l'inspector cap de la Policia Local, Ernesto Hurtado, es mostra visiblement emocionat en recordar aquells dies. En les seues paraules destaca la "lliçó de solidaritat del poble de Nules", atés que en aquells moments van rebre anomenades constants de veïns preguntant què podien fer. "T'adones que quan pitjor és la situació, les persones ens vam mostrar més solidàries". Per a Hurtado, aquesta és "l'altra cara de la pandèmia".

Pujar