elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada

El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada
  MÉS FOTOS
  El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada - (foto 2)
  El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada - (foto 3)
  El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada - (foto 4)
  El temporal provoca la caiguda d’una casa deshabitada - (foto 5)

  El temporal d’aigua provoca la caiguda d’una casa deshabitada en el carrer La Llosa creuant el carrer San Carles de Nules que ha propiciat un apagament de llum en la zona. Davant açò, s’ha fet una actuació mínima per part d’ Iberdrola, ja que l’empresa està atenent les dificultats dels pobles de l’interior de Castelló que s’han quedat sense llum com a conseqüència de la climatologia, per tant una vegada l’ajuntament obtinga el pertinent permís es donarà una solució definitiva. A més, el que s’ha fet ha sigut habilitar un pas peatonal per a donar servei als veïns i les veïnes.

  Per altra banda, entre les incidències més destacables de la jornada comentar que hi ha tres xiquets, tres dones i dos homes rescatats en el Camí Chavalí; una persona rescatada amb alguns animals en el Camí Canal; altra persona rescatada per un bloqueig del vehicle pel nivell d’aigua al Camí Mota Alta; rescat d’una persona també per bloqueig del cotxe en el Camí Cabeçol; atenció d’un avís per inundació en el Camí de la Ralla Nules-Borriana; o una assistència per danys en una vivenda per acumulació d’aigua a la terrassa en la carretera La Vilavella; entre altres.

  A més, s’han tallat els camins del terme municipal des del Camí Caminàs fins la platja per tant l’únic camí que ha quedat transitable ha sigut el Camí Nou del Mar.

  Estes dades són aproximades donat que s’està a l’espera de l’informe oficial de les actuacions realitzades per la Policia Local. De tota manera, Nules segueix amb nivell 1 d’alerta.

  També s’han suspès les classes del col·legis per a esta vesprada per les incidències climatològiques al igual que en la resta de municipis del voltant.

  Pujar