23 de novembre de 2020 23/11/20
Festes de Sant Bertomeu

La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules

La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Nules - Festes Patronals - Disfresses
  Nules - Festes Patronals - Disfresses
  MÉS FOTOS
  La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules - (foto 2)
  La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules - (foto 3)
  La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules - (foto 4)
  La taronja i la sàtira local, protagonistes en la desfilada de disfresses de Nules - (foto 5)

  Com cada any durant les festes de Sant Bartomeu, Nules viu un dels seus dies més intensos amb la desfilada de disfresses. Una cita en la qual la crítica, l'actualitat i l'originalitat es donen cita per a portar, com a resultat, disfresses d'allò més variades i divertits. El torn per a demostrar als nulers els seus dots més artístics ha sigut aquest dijous.

  La crisi citrícola i, sobretot, ‘la clemenules’ ha sigut un de les disfresses amb més sàtira de tota la festa. També hem vist crítiques a la festa (o més aviat a la retallada de pressupost), i disfresses en honor a les Falles i, fins i tot, a Rita Barberá. Cal destacar que enguany ha hi ha hagut una col·laboració externa per a finançar els actes festers.

  Amb les seues disfresses fetes a mà a base de quasi qualsevol material, i sobretot amb molta originalitat, les penyes i els seus membres han omplit de color un dels dies més esperats a la ciutat. Passar-ho bé, fer germandat i festejar a Sant Bartomeu han sigut també enguany, els objectius a aconseguir.

  Com a novetat, això si, l'avançament d'una hora respecte als anys anteriors del començament de la desfilada -va passar de les 23.00 oficialment a les 22.00 encara que finalment es va retardar uns minuts- així com el canvi de punt d'eixida: han canviat el lloc d'eixida de l'avinguda del Millars a l'església de la Immaculada. 

  Les festes patronals en honor a Sant Bertomeu continuen fins diumenge que ve 25 d'agost.

  Pujar