20 de gener de 2021 20/1/21

El PP tanca una reunió amb l'alcalde per a fixar taules de treball i superar la crisi

El PP tanca una reunió amb l'alcalde per a fixar taules de treball i superar la crisi - (foto 1)
  • Marzal (PP) urgeix a l'alcalde a crear un comité amb societat civil i professionals que garantisca la protecció de la ciutadania i aconseguisca reactivar l'economia

La portaveu del PP a Nules, María Victoria Marzal, ha tancat una reunió amb l'alcalde de Nules amb l'objectiu de fixar taules de treball sectorials i treballar “tot el poble unit per a garantir que som capaços de superar aquesta crisi”.

La iniciativa que la mateixa Marzal va traslladar tant a l'alcalde com al líder del PSPV aquest passat cap de setmana “és la base que ens ha de servir per a avançar enfront de tanta improvisació”. “És urgent que treballem amb idees útils, eficaces i concretes, i per a això hem de saber de quants diners disposem per a destinar ajudes. No podem anar a cegues quan hi ha qui està urgint ajudes des de fa mesos. Per això, és fonamental la transparència de qui governa i la participació de la societat civil i dels professionals que encara hui segueixen sense poder alçar la persiana del seu negoci”.

En aquest sentit, “esperem que d'aquesta reunió es concreten accions eficaces i puguem avançar, perquè és el que ens estan exigint els nostres veïns. Ja no sols a nivell social, amb les demandes d'emergència que a nivell de famílies s'estan registrant, sinó també a nivell econòmic, perquè és urgent activar l'economia i injectar liquiditat als qui porten dos mesos sense poder treballar”.

Les taules que ha proposat el PP són l'econòmica, per a abordar accions en matèria de reactivació, ajudes a autònoms i pimes, i un pla fiscal; la d'emergència social, per a atendre les demandes derivades de la pèrdua d'ocupació i risc d'exclusió social; i la de temporada estival, amb l'objectiu de determinar les accions a implementar per a garantir un estiu segur sense risc a contagis.

Pujar