26 de maig de 2020 26/5/20

Sorribes (PSPV-PSOE) denuncia que l’alcalde de CenN no deixe participar a l’oposició en la pressa de mesures per a la reconstrucció del municipi

Sorribes (PSPV-PSOE) denuncia que l’alcalde de CenN no deixe participar a l’oposició en la pressa de mesures per a la reconstrucció del municipi - (foto 1)
  • El portaveu municipal socialista afirma que en març demanaren un ple per a pagar factures pendents i encara no s’ha celebrat

El PSPV-PSOE de Nules denuncia que l’alcalde de Centrats en Nules (CenN), David García, continue ficant els seus interessos per damunt dels interessos del municipi i no deixe participar en la pressa de mesures per al procés de reconstrucció del municipi després de la pandèmia.

Tal com explica el portaveu del grup municipal socialista, Adrián Sorribes, “des del primer dia de la quarantena, com a grup de l’oposició hem estat a disposició de l’equip de govern per ajudar i sumar en esta crisi sanitària al nostre poble”. “No obstant això, durant estos quasi dos mesos, l’alcalde sols ens ha donat per resposta l’aïllament dels membres del plenari de les decisions i les actuacions que es podrien fer al municipi”, afirma el portaveu del PSPV-PSOE de Nules.

Sorribes recorda que l’última reunió per a tractar temes de la Covid-19 a Nules amb tots els partits polítics va ser el 20 de març i que, des d’aleshores, “ja no ens ha deixat col·laborar en la gestió d’esta situació d’excepcionalitat”. Així mateix, el portaveu del grup municipal socialista assenyala que en març es va demanar celebrar un plenari extraordinari per pagar factures pendents als proveïdors i aprovar mesures econòmiques per al municipi i que “encara no s'ha celebrat cap plenari ni comissió”.

Per tot això, “demanem que es rectifique i es torne a la normalitat on tots i totes les representants del poble participen en la recuperació del municipi. No es pot demanar arrimar el muscle i negar-nos la participació. La necessitat de protagonisme de l'alcalde l'està portant a formes poc democràtiques i de poca transparència deixant als representants de la ciutadania fora de les decisions i la possibilitat de col·laborar”, conclou Sorribes.

Pujar