21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP sol·licita que s'acceleren els tràmits per a l’obertura del CEIP Pedro Alcázar

El PP sol·licita que s'acceleren els tràmits per a l’obertura del CEIP Pedro Alcázar - (foto 1)

    El Partit Popular de Nules ha exigit a l'alcalde que "accelere els tràmits per a l'obertura del CEIP Pedro Alcázar perquè les obres estan acabades des de fa ja algunes setmanes". El portaveu Mario García ha assegurat que "el 'grup d'amics' hauria d'informar als veïns de Nules sobre aquesta situació i treballar perquè els escolars puguen iniciar les classes en el nou centre com més prompte millor". Així, García ha apuntat que "les famílies estan preocupades perquè les obres han acabat ja però el col·legi Pedro Alcázar segueix sense tenir data d'obertura".

    Per açò, els populars insten a l'alcalde al fet que "se pose a treballar de veritat per Nules, es deixe de cercar titulars per al seu benefici personal i reclame davant la Conselleria d'Educació que els xiquets puguen estar com més prompte millor en el nou centre perquè va costar molt aconseguir-ho perquè ara estiga tancat".

    "Cal recordar que va ser el Partit Popular en l'anterior legislatura qui va dur a terme tots els tràmits per a la construcció del CEIP Pedro Alcázar". "Per a nosaltres el més important són els xiquets de Nules, per açò demanem que s'acceleren les gestions perquè es pose en funcionament el col·legi perquè els xiquets continuen en males condicions".

    Pujar