elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els socialistes demanen que se celebre el debat sobre l'estat de Nules com es va acordar en ple

El ple de Nules va aprovar per unanimitat celebrar el debat sobre l'estat del municipi
El ple de Nules va aprovar per unanimitat celebrar el debat sobre l'estat del municipi
  • Exigeixen a l'alcalde que constituïsca el Consell de Participació Ciutadana

MÉS FOTOS
Arantxa Fortea

La portaveu adjunta del PSPV-PSOE a Nules, Arantxa Fortea, exigeix a l'alcalde de Centrats a Nules, David García, que celebre el debat de l'estat del municipi i que constituïsca el Consell de Participació Ciutadana tal com marca l'ordenança aprovada en la passada legislatura i un acord plenari unànime a proposta dels socialistes. Fortea indica que “en 2018 es va publicar en el BOP l'ordenança de participació ciutadana que elaborem en la passada legislatura per a regular diferents òrgans que donaren més veu a la ciutadania de Nules. Hui dia, el govern de Centrats a Nules i Més Nules, està incomplint amb aquest reglament municipal i sobre la base d'això, a l'inici de l'any registrem una proposta en el ple municipal per a instar l'alcalde que es complira”.

Arantxa Fortea argumenta que “en el seu moment rebem el suport de tots els grups de la corporació perquè al juny es duguera a terme en el ple municipal un debat sobre l'estat del municipi, però a això no ha succeït i seguim sense complir amb l'ordenança” i afig que “a més, no sabem res de les assemblees ciutadanes, consells sectorials o el consell de participació ciutadana, que segueixen sense constituir-se”.

L'edil socialista conclou dient que “des del PSPV-PSOE pensem que la democràcia ha de ser participativa i és molt important que la ciutadania adquirisca noves vies de comunicació amb l'administració més pròxima que és l'ajuntament, però veiem com a l'equip de govern de CeN i MésNules no li interessa gens ni mica que els nostres veïns puguen opinar en les decisions més importants que afecten el municipi”.

Pujar