23 de novembre de 2020 23/11/20

Es reuneix l’Òrgan Gestor de Platges de Nules per a planificar la temporada estival

Es reuneix l’Òrgan Gestor de Platges de Nules per a planificar la temporada estival - (foto 1)

  Nules comença a treballar en la planificació de la temporada estival en la zona marítima, per aquest motiu s’ha reunit l’Òrgan Gestor de Platges en el qual es troben representants els departaments municipals amb diferents funcions relacionades amb les tasques a desenvolupar en les platges d’aquest municipi.

  En concret, la reunió ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón; el regidor d’Urbanisme i Brigades, Adrián Sorribes, i el regidor de Medi Ambient, Jaume Segura, a més de tècnics i personal dels departaments de Turisme, Esports, Cultura, Urbanisme, Brigades, Medi Ambient, i Policia Local.

  Entre els assumptes principals tractats destaca la renovació dels certificats ISO prevista per al pròxim mes de juliol, “com cada any estem obligats a complir uns requisits que comporten un treball d’equip i coordinació entre diferents departaments. Per aquest motiu, hem comptat amb l’assessorament d’una consultoria especialitzada”, matisa la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

  Les platges de l’Alcúdia, el Bovalar i les Marines tenen des de l’any 2010 els certificats ISO9001 per la qualitat en la gestió i la ISO1401 per la qualitat medi ambiental. Cal recordar que aquest any la platja de les Marines comptarà per primera vegada amb el distintiu Bandera Blava que ha sigut atorgada per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE). Es tracta de la primera bandera blava de les platges de Nules, un guardó amb el qual es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten als usuaris i la conservació del medi ambient.

  Per altra banda, també s’ha parlat de les diferents activitats mediambientals, esportives, culturals, entre d’altres, que es preveu realitzar als mesos estivals a les platges de Nules. A més, s’ha fet balanç de la temporada estival passada.

  Pujar