29 de novembre de 2020 29/11/20

Nou responsable per a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil

Nou responsable per a l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil - (foto 1)

  L'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Nules té un nou responsable, Carlos Pérez Agut, que substitueix en el càrrec Salvador Grifo Soriano després de renunciar el passat mes d'octubre per motius personals.

  Segons l'article 16 del Reglament Municipal de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil el responsable municipal es nomenarà entre els membres de l'esmentada agrupació atenent els criteris de mèrits per la seua tasca com a voluntari o a l'antiguitat en l'agrupació. De fet, en la proposta realitzada pel cap cessat es destaca del nou responsable, a més que forma part de l'agrupació des de pràcticament els seus inicis, que enguany ha sigut el voluntari que més hores ha realitzat amb actuacions valentes com les protagonitzades en les inundacions de gener del 2017.

  "Agraïm el treball que des de l'any 2012 ha realitzat Salvador Grifo en el nostre municipi com a cap d'aquesta agrupació tan important, que tant ens ajuda en la tasca de vigilància i seguretat dels principals actes que es celebren a Nules", comenta l'alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

  Per altra banda, Juan Vicente Chiva Giménez ocuparà el càrrec de subcap de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Nules.

  Cal recordar que l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de la població de Nules es va constituir oficialment en data 24 de novembre de l'any 2011, en tot aquest temps ha desenvolupat el càrrec de responsable Salvador Grifo Soriano que a partir d'ara seguirà vinculat a l'agrupació com a voluntari.

  Pujar