22 de novembre de 2019 22/11/19

Es renova el Consell Social de Mascarell

Es renova el Consell Social de Mascarell - (foto 1)
  • És un òrgan de participació ciutadana creat l’any 2017

Aquesta setmana s’ha celebrat la primera reunió de la present legislatura del Consell Social de Mascarell que ha servit, entre altres, per a renovar alguns dels seus membres. En concret, formen part d’aquest Consell els nous regidors de Participació Ciutadana, Rosa Ventura, i de Mascarell, Guillermo Latorre. A més, continuen l’alcalde de Nules, David García, l’alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, els representants de cadascuna de les associacions de Mascarell i tres veïns de la localitat juntament amb un funcionari de l’Ajuntament de Nules i un membre de la Policia Local.              

Així doncs, en aquesta reunió s’ha parlat de temes com la Fira Medieval, les obres del casc urbà, a més s’han tractat diferents propostes de millora per als pròxims mesos.

El Consell Social de Mascarell es va constituir per primera vegada l’any 2017, “es tracta d’un òrgan de participació ciutadana creat exclusivament per a la població de Mascarell, de manera que els veïns i les veïnes de Mascarell tenen al seu abast un lloc on es tracta qualsevol tema que els afecte. Parlem d’una iniciativa que es va ficar en marxa per primera vegada a Mascarell en l’anterior legislatura”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

ocultar
Es renova el Consell Social de Mascarell
Pujar