28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP reivindica el treball com el valor segur per a regenerar la platja de Nules

El PP reivindica el treball com el valor segur per a regenerar la platja de Nules - (foto 1)

    El Partit Popular de Nules ha reivindicat el treball i l'esforç com els únics valors segurs que garanteixen la regeneració de la platja de Nules. “La nostra costa és un patrimoni únic que hem de posar en valor. És un tresor que no podem ignorar malgrat que el Govern de Pedro Sánchez haja bloquejat la inversió que havia previst el Govern de Mariano Rajoy”.

    Mario García, candidat del PP a l'alcaldia, ha reivindicat “esforç i convicció per a aconseguir que es faça justícia en la platja de Nules”. “Volem que la regeneració arribe perquè no s'entén que els qui l'han suspès no tinguen complexos a anar-se de festa amb el Falcon”. “Pedro Sánchez hauria de finançar-se les seues taboles de la mateixa manera que l'alcalde de Nules hauria de ser més responsable i pagar a els qui els contracta serveis. Perquè els seus deutes estan generant tensions en desenes de famílies de Nules que tenen un negoci i que no han cobrat els serveis que els va contractar l'alcalde”.

    Des del PP de Nules, “reivindiquem treball, rigor i compromís per a garantir que Nules rep la inversió necessària que pose en valor la nostra costa. Per a assegurar que la nostra platja es regenera com estava previst i no se'ns nega la inversió perquè Pedro Sánchez prefereix anar-se de festa”.

    I amb la convicció de “lluitar pel que Nules mereix”, el PP també reivindica exigir a l'Estat els danys causats a la platja de Nules per l'efecte del Port de Borriana. De la mateixa manera que ho hem fet amb l'Ajuntament de Borriana, creiem que és necessari actuar a altres nivells per a garantir que el nostre poble es veu compensat pels danys causats, tant a nivell patrimonial com a econòmic”.

    Pujar