29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP reivindica inversió enfront del ‘malgast’ per a que Nules guanye

El PP reivindica inversió enfront del ‘malgast’ per a que Nules guanye - (foto 1)

  El Partit Popular de Nules ha reivindicat la inversió que genere qualitat de vida i ocupació als veïns de la població enfront del malgaste que ha sigut senyal d'identitat de l'alcalde que governa Nules recolzat per l'esquerra. “A Nules hi ha un alcalde que s'ha dedicat a malgastar durant anys els diners dels veïns de la localitat per a finançar-se els seus capritxos, com Sánchez ha fet amb el Falcon”.

  El resultat, ha assenyalat Mario García, candidat del PP a l'alcaldia, “és que salut de les arques públiques que durant els pitjors anys de crisis aconseguim garantir, l'han liquidat en tres anys”. Una “nefasta gestió econòmica dirigida a finançar taboles com les de Sánchez que ha provocat que la Generalitat Valenciana intervinga el nostre ajuntament per a dir prou”.

  Per al Partit Popular, “Nules mereix el futur de la prosperitat i el desenvolupament, els serveis bàsics al ciutadà, la defensa de les tradicions i la llengua, i la llibertat per a les famílies a l'hora de triar centre per als seus fills”. I tot açò, ha considerat Mario García, “lluitant per l'arribada de capitals que greixen el motor econòmic i l'aprovació d'inversions que resolguen problemes quotidians als nostres veïns”.

  Per a aconseguir-ho, ha destacat el candidat del PP a l'alcaldia, “és necessari donar els diners als nostres veïns en forma de rebaixes d'impostos, com Isabel Bonig proposa a través de la seua revolució fiscal”. Perquè “és evident que quan les famílies són les que administren els diners l'economia es greixa i es dinamitza el comerç generant riquesa”.

  Al contrari, ha qüestionat Mario García, “en aquests anys en els quals els diners de Nules ha estat en mans de l'esquerra, s'han provocat desfalcs fins al punt d'haver de venir tercers a posar fre al balafiament. És la política de l'esquerra, gastar i gastar encara que no es puga pagar i açò derive en tensions per a centenars de famílies de Nules, autònoms, empresaris i comerciants que esperen que l'alcalde els pague el que els deu”.

  Pujar