elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La reina de La Vila reparteix el programa de festes al veïnat de Nules

La reina de La Vila reparteix el programa de festes al veïnat de Nules
  • El programa inclou les festes de Sant Roc que tenen lloc a la mar de Nules i les patronals en honor a Sant Bartomeu

MÉS FOTOS
La reina de La Vila reparteix el programa de festes al veïnat de Nules - (foto 2)
La reina de La Vila reparteix el programa de festes al veïnat de Nules - (foto 3)

La Reina de la Vila de Nules, Paula Casino Busto, juntament amb l’alcalde, David García, i el regidor de Festes, Gabriel Torres, ha repartit el programa de les festes de Sant Roc i patronals en honor a Sant Bartomeu als veïns i veïnes de la localitat. En el repartiment han estat acompanyats també per altres membres de la Corporació Municipal i de la Comissió de Festes.

Com cada any els veïns es concentren en el punt de repartiment on es fan grans cues per a recollir el programa de festes. Enguany s’han repartit en els baixos de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” i a la Tourist Info de la mar de Nules, on es van repartir dijous passat

Cal recordar que les festes de Sant Roc tindran lloc els dies del 5 al 16 d’agost i les patronals en honor a Sant Bartomeu del 19 al 28 d’agost.

En concret, aquest cap de setmana es podrà ja gaudir a la mar de Nules dels primers actes festius en honor a Sant Roc, de manera que hui divendres hi haurà actes taurins amb exhibició de vaques i bou embolat; dissabte, 6 d’agost, seguiran els actes taurins, a més tindrà lloc la tradicional Travessia Marítima a la Mar de Nules, la Fira d’Oportunitats i ONGs, i a la Terrassa de l’Estany discomòbil; i diumenge, 7 d’agost, seguiran els actes taurins a més tindrà lloc a la Terrassa de l’Estany la desfilada solidària de moda a benefici de Manos Unidas, i foment d’adopció d’animals; i les persones majors podran així mateix gaudir de ball a la Terrassa de l’Estany.

Festes de Mascarell

Per altra banda, aquest cap de setmana Mascarell també celebra les festes patronals en honor a la Mare de Déu dels Àngels amb actes per al públic infantil, actuacions musicals, de germanor amb la Nit de la Torrà i actes

religiosos amb la missa i processó en honor a la patrona que tindran lloc diumenge 7 d’agost.

Pujar