5 de desembre de 2019 5/12/19

La Reina de la Vila i les dames visiten el Centre Respira i Alzheimer

La Reina de la Vila i les dames visiten el Centre Respira i Alzheimer - (foto 1)
  • Gran expectació amb l'espectacle Sueño Flamenco del guitarrista Pedro Navarro, que tindrà lloc divendres i dissabte

MÉS FOTOS
La Reina de la Vila i les dames visiten el Centre Respira i Alzheimer - (foto 2)

La Reina de la Vila, Eva Grande, i les dames de la cort d'honor, juntament amb l'alcalde de Nules, David García, i alguns membres de la corporació municipal han visitat el Centre Respira i Alzheimer de la delegació d'AFA a Nules, on han pogut acompanyar els usuaris i professionals del centre en les activitats que hi realitzen. Es tracta d'un acte emmarcat en la programació de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat que s'estan celebrant aquest dies a Nules.

Així doncs, entre els actes de la jornada de dijous destaca la nit de la torrà, un sopar que congrega milers de persones al carrer de Marc Antoni Ortí i que estarà amenitzat per l'orquestra Quinta Nota.

Cal destacar que la programació d'aquestes festes té un acte de gran rellevància, que ha generat gran expectació no sols a la població de Nules, es tracta de l'espectacle Sueño Flamenco que protagonitzarà el guitarrista Pedro Navarro divendres i dissabte al Teatre Alcázar, "és un luxe per al poble de Nules poder tindre un espectacle d'aquestes característiques i un artista fill de Nules tan reconegut, per aquest motiu s'han programat tres sessions", comenta la regidora de Festes, Patricia Cascales.

A més, divendres també tindrà lloc la tradicional Nit Taurina, de manera que els aficionats dels actes taurins podran gaudir d'una entrada de bous de la ramaderia de Miguel Parejo, exhibició de vaques i bou embolat, i de vaques enfundades. Aquest dia també està dedicat a la gent major amb el ball que tindrà lloc al Saló Multifuncional.

ocultar
La Reina de la Vila i les dames visiten el Centre Respira i Alzheimer
Pujar