23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP reclama vetllar pels veïns de Mascarell en l’execució de les obres

El PP reclama vetllar pels veïns de Mascarell en l’execució de les obres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP reclama vetllar pels veïns de Mascarell en l’execució de les obres - (foto 2)
  El PP reclama vetllar pels veïns de Mascarell en l’execució de les obres - (foto 3)
  El PP reclama vetllar pels veïns de Mascarell en l’execució de les obres - (foto 4)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha reclamat prioritat per als veïns de Mascarell en l'execució de les obres de conversió en zona de vianants que es desenvolupen en l'entorn. “Ens han arribat queixes i crítiques que qui governa ha de ser capaç d'atendre i sentir per a resoldre els problemes que es generen, perquè s'han obert molts carrers i la situació en alguns punts és complexa, especialment per als veïns que tenen dificultats de mobilitat”.

  Mario García, candidat del PP a l'alcaldia de Nules, ha reclamat “la màxima atenció per als residents”. “Som conscients que les obres sempre generen contratemps i problemes temporals. No obstant això, hem de ser capaços que aquests siguin mínims per als nostres veïns i que el resultat sigui el desitjat pels qui viuen en l'entorn”.

  En aquest sentit, “la nostra mà estesa per a col·laborar amb els veïns i aconseguir que les necessitats que ens han transmès siguin ateses pel pacte que ens governa”. “Som conscients que la divisió interna d'aquesta suma de partits provoca pèrdues i divisions que els veïns no han de pagar en forma de pèrdua de serveis”.

  Per aquest motiu, ha assenyalat Mario García, “estem al costat dels residents de Mascarell, escoltant les seves demandes i les seves necessitats, treballant perquè aquestes obres que han de millorar les seves condicions de vida repercuteixin de forma positiva en Mascarell i no generin problemes allà on no existien”. En definitiva, “hem de ser capaces d'invertir per a generar servei i no per a provocar problemes com lamentablement ha ocorregut en la carretera a la Vilavella on s'han generat riscos en una via que fins que es va obrir el carril bici era un traçat segur per a tots els usuaris”.

  Pujar