1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP reclama diligència per a al·legar al Pativel i exigeix que Nules decidisca el futur de la costa

El PP reclama diligència per a al·legar al Pativel i exigeix que Nules decidisca el futur de la costa - (foto 1)
  • Lamenten que el quatripartit no haja presentat al·legacions i reconeixen que "ens preocupa que entre tantes colzades entre els partits s'obliden dels veïns"

El grup municipal del Partit Popular a Nules va reclamar aquest dijous en ple diligencia per a al·legar al Pativel, el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda Litoral de la Comunitat Valenciana, que afectarà al futur desenvolupament de la zona litoral del terme municipal de Nules.

El quatripartit, a preguntes del portaveu del PP, Mario García, va reconèixer que encara no s'han elaborat les al·legacions pertinents al document promogut per la Conselleria d'Infraestructures. "Una circumstància que ens preocupa lloc que hi ha altres municipis de la zona costanera on ja s'han mantingut reunions amb veïns per a abordar amb els residents de la costa les conseqüències que tindrà l'aplicació d'aquesta nova normativa publicada el 16 de novembre en el DOCV (Diari Oficial de la Comunitat Valenciana)".

Per al portaveu del PP a Nules, "tenim quatre partits que lamentablement estan més lliurats a donar-se colzades entre els uns i els altres per a eixir a la foto que a treballar pel futur de Nules". Per aquest motiu, des del PP consideren que "és convenient que en el Pativel tinguem una actitud de treball conjunt, en el qual puguem decidir, com a municipi, quin és el creixement i desenvolupament que desitgem per a la nostra costa, de manera que no vinga impost per tercers que tenen una visió allunyada de la nostra realitat".

En aquest sentit, des del PP animen tant a PSPV com a Compromís, que van alçar a David García, el regidor menys votat a Nules, a l'alcaldia, "a que treballen amb els seus companys del Pacte del Titanic perquè l'opinió de la nostra població prevalga sobre els interessos fixats en el Pativel". De fet, per al PP "és el poble el que ha de decidir què futur vol per a la seua costa" i des d'aquesta posició, el regidor i portaveu del PP, Mario García, considera "fonamental" que "entre tots els partits obrim una taula de treball per a abordar de forma conjunta amb els nostres ciutadans el futur que Nules demana per a la seua costa". "Confiem que el quatripartit que va garantir transparència i participació exercisca aquests compromisos perquè, de moment, lluny d'aplicar transparència solament apliquen opacitat".

Pujar