elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Projecte Agent Tutor de Nules participa en els premis nacionals a les Bones Pràctiques

El Projecte Agent Tutor de Nules participa en els premis nacionals a les Bones Pràctiques
  • És l’únic de la Comunitat Valenciana que opta a aquest guardó

El projecte Agent Tutor de Nules és l’únic de la Comunitat Valenciana que participa en els Premis Nacionals a les Bones Pràctiques que convoca l’Associació Nacional d’Agents Tutors (ANAT) amb l’objectiu de fer un reconeixement públic i premiar les accions en matèria de prevenció i innovació que han desenvolupat els agents tutors de tot l’Estat espanyol al llarg del curs 2018/2019.

Així doncs, el total de projectes presentats és de 22 i la resta de poblacions que opten a aquest guardó pertanyen a la Comunitat de Madrid, Illes Balears, Múrcia, Castella i Lleó, Aragó, Andalusia i Castella-la Manxa.

“És una satisfacció per a nosaltres poder participar en aquesta convocatòria en la qual es reconeix la tasca dels agents tutors de tota Espanya, i que ha sigut possible gràcies al treball desenvolupat pels agents tutors d’aquest projecte. A Nules vàrem implantar el Programa Agent Tutor a principis de l’any 2018 i al llarg de tot aquest temps són moltes les iniciatives i actuacions que s’han desenvolupat en especial en la comunitat educativa de la localitat”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

De fet, aquest programa és un servei que ofereix la Policia Local especialitzat en la promoció del respecte als drets de la infància, per la qual cosa la seua intervenció es concreta en l’àmbit de la protecció del menor i la prevenció en l’entorn escolar, principalment.

A Nules hi ha destinats a aquest programa dos agents, “amb la implantació d’aquest programa seguim amb l’especialització de la plantilla de la Policia Local que treballa en la intervenció i en la prevenció d’actuacions que puguen afectar els menors com ara l’assetjament escolar, drogues o l’ús responsable de les tecnologies”, matisa García.    

Pujar