20 de setembre de 2020 20/9/20

El PP preserva el títol de la Cambra Agrària

El PP preserva el títol de la Cambra Agrària - (foto 1)

  "La defensa del títol de la Cambra Agrària per part del Grup Municipal del PP a Nules ha aconseguit que el 'pacte de la despesa' recule en la seua proposta i deixe sobre la taula la seua decisió de canviar el nom de l'immoble a l'edifici Natiu".

  "La iniciativa que de forma unilateral va portar el 'pacte de la despesa' a les comissions informatives del desembre passat persegueix posar fi al títol de Cambra Agrària origen d'un edifici amb marcat caràcter citrícola que lamentablement el 'pacte de la despesa' ha desmantellat".

  Per al regidor i portaveu del PP a Nules, Mario García, "la Cambra Agrària és un emblema per a Nules que lamentablement es troba en coma profund després que els qui avui governen decidiren tirar el tancament a l'oficina agrícola i desallotjar als seus únics propietaris: els agricultors".

  Des del PP, Mario García reivindica "la capitalitat agrícola de Nules, perquè la Cambra Agrària forma part del nostre patrimoni i és orgull per al nostre poble". La reculada del 'pacte de la despesa' "ens alegra, però lamentem que una decisió tan transcendental es prenga de forma unilateral i sense tenir en compte als vertaders protagonistes: els nostres citricultores".

  "Nules, lamentablement, es troba en mans d'un pacte de partits que s'han dedicat a repartir-se els despatxos i a malgastar els fons de tots en el seu propi benefici". Per a Mario García, "és necessari un projecte sòlid i assenyat, que siga responsable i fixe un ordre de prioritats, que en lloc de malgastar invertisca en els ciutadans, als quals lamentablement se'ls ignora".

  Així les coses, "des del PP anem a seguir defensant en 2019 la capitalitat de Nules en matèria agrícola. Una reivindicació que no solament es tradueix en la defensa del nostre emblema, la Cambra Agrària, sinó en el suport sense fissures als agricultors que són el nostre orgull i a la nostra clemenules, que és el nostre patrimoni".

  Pujar