14 de desembre de 2019 14/12/19

Tot preparat per a començar la VIII Ruta de Tapa en Tapa de Nules

Tot preparat per a començar la VIII Ruta de Tapa en Tapa de Nules - (foto 1)
  • Del 10 de maig al 2 de juny es podran degustar 25 tapes diferents que enguany com a novetat compta amb tapes dolces

Comença a Nules la VIII Ruta de Tapa en Tapa que tindrà lloc tots els caps de setmana des del pròxim divendres 10 de maig fins al diumenge 2 de juny. En aquesta edició es podran degustar 25 tapes diferents que prepararan cadascun dels locals participants i com a novetat s’introdueixen les tapes dolces, “en aquesta nova edició hi ha més locals participants, de manera que hi haurà dues categories ja que es premiarà per una banda la tapa salada que es podrà trobar en 21 locals i per l’altra la dolça que es podrà degustar en quatre establiments”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Per a poder aspirar als premis cal aconseguir deu segells diferents en el passaport que es pot adquirir en els establiments participants i en la Tourist Info Nules. Entre els premis hi ha una nit per a dues persones a la Casa del Banquet d’Eslida; una estada d’una nit per a dues persones amb circuit termal al balneari de la Vilavella; dos circuits amb parella en el balneari de Montanejos; ruta interpretativa per a dues persones amb Itinerantur; visita guiada i degustació de vins per a dues persones als cellers Mayo García; i estada d’una nit amb accés al balneari de Montanejos.

El preu de la tapa serà el mateix que en l’anterior edició, tres euros tapa més beguda. A més, l’Ajuntament de Nules premiarà les tres tapes salades més votades pels consumidors i les tres millors postres, “un any més el que volem és promocionar i fomentar la gastronomia local”, matisa Gabaldón.

Per altra banda, per a potenciar el turisme de la població en aquestes dates s’ha signat per quart any consecutiu un conveni amb Renfe per a promocionar aquest esdeveniment en totes les estacions i trens de rodalia amb connexió amb Nules.   

ocultar
Tot preparat per a començar la VIII Ruta de Tapa en Tapa de Nules
Pujar