21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP prega al quatripartit que actualitze el calendari fiscal exposat als veïns en la web

El PP prega al quatripartit que actualitze el calendari fiscal exposat als veïns en la web - (foto 1)

    El grup municipal del Partit Popular a Nules ha tornat a proposar al quatripartit que governa Nules a actualitzar les dades del calendari del contribuent que el portal municipal exhibeix en la seua portada. L'enllaç que redirigeix a l'usuari cap a la informació dels períodes fiscals de pagament es remunta a l'any 2015 "i a portes de 2017, ja no resulta necessària la informació de 2016, tal com els sol·licitem aquest passat estiu. No obstant açò, sí creiem que seria interessant que actualitzaren les dades perquè en 2017, amb les modificacions d'ordenances que han aprovat i l'increment de taxes al que han donat llum verda, almenys informaren de quin és el calendari corresponent a l'exercici en vigor".

    El regidor i portaveu del PP a Nules, Mario García, ha considerat que el "pacte de la despesa" que administra a través de quatre partits la localitat, "està més lliurat a recaptar i fer caixa a costa de les butxaques dels ciutadans que a informar, servir i facilitar serveis als veïns de Nules".

    En aquest sentit, "creiem que almenys la seua obligació d'informar hauria d'estar al mateix nivell que la de recaptar, ja que si els veïns han de fer front als impostos i taxes en 2017, quines menys que rebre del seu ajuntament facilitats per a planificar la bateria d'obligacions fiscals de 2017".

    Des del grup municipal del Partit Popular, "tornem a plantejar aquesta qüestió, que ja vam traslladar aquest passat estiu, ja que veiem que la resposta d'aquests quatre partits ha sigut nul·la. Sorprenent lloc que tant els quatre partits que lideren aquest pacte de despesa han tret pit per activa i per passiva del seu compromís amb la transparència i la participació". En opinió de Mario García, "com el moviment es demostra caminant i els veïns segueixen queixant-se de la falta d'informació i actualització d'un portal informatiu al que molts acudeixen per a obtenir informació útil i pràctica, preguem que ho revisen i ho actualitzen, en atenció a tots els contribuents que el pròxim any els ompliran les arques amb els increments de les taxes", ha explicat el portaveu del PP.

    Pujar