elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Nules localitza diversos vehicles amb documentació falsa

La Policia Local de Nules localitza diversos vehicles amb documentació falsa
  • Els agents han detectat documentació falsa en ITV, permís de conduir i segur del cotxe

La Policia Local de Nules ha portat a terme, en els últims mesos, diferents actuacions relacionades en temes sobre falsedat documental de vehicles. En concret, s’ha detectat documentació falsa en ITV, permís de conduir, i segur del cotxe.

En un dels casos, la Policia Local localitza un vehicle, amb matrícula búlgara, ocupat per temporers que es troben empenyent a un altre vehicle, amb matrícula espanyola, avariat també ocupat per temporers, al consultar la documentació es verifica que l’ITV que presenta el conductor del vehicle és falsa.

Per altra banda, al personar-se els agents de la Policia Local en un accident de circulació comproven que un dels conductors dels vehicles implicats porta el permís de conduir pakistanès fals, per tant s’intrueixen diligències per conduir sense carnet i per falsedat documental.

Així mateix, a l’observar dos vehicles amb plaques de matrícula francesa estacionats i sol·licitar als conductors la corresponent documentació es comprova que tant l’ITV com el segur d’un dels cotxes són falsos.

De manera que, en cadascú dels casos la Policia Local de Nules ha tramitat les diligències pertinents.

Pujar