elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum

La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum
  • També ha tingut lloc hui la hissada de les banderes Qualitur a les platges de les Marines i de Bovalar

MÉS FOTOS
La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum - (foto 2)
La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum - (foto 3)
La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum - (foto 4)
La platja de Les Marines de Nules ja és un espai sense fum - (foto 5)

El Director de Salut Pública de Castelló, Joan Carles Escrig, ha fet entrega hui a l’alcalde de Nules, David García, i a la regidora de Platges, M. José Esteban, de la bandera “Platges sense fum” que ja oneja a la platja de les Marines.

Així doncs, amb l’adhesió a aquest pla de la Generalitat Valenciana anomenat “Platges sense fums”, la platja de les Marines estarà lliure de fums d’aquest estiu, de manera que estarà prohibit fumar dins d’aquest recinte marítim. Amb tot, entre les accions que es portaran a terme cal assenyalar que s’acotarà i senyalitzarà la platja per a preservar a la població i al territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets.

Per tant, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala que “entre els objectius d’aquesta acció es troba promoure i ajudar a les persones a gaudir d’una vida sense tabac, afavorir conductes exemplars que influeixen de manera positiva en els més menuts, fer partícip a la ciutadania de la presa de decisions saludables, fomentar la desnormalització del consum de tabac en la societat i, per suposat, cuidar el medi ambient i l’entorn natural”.

Amb tot, la platja de les Marines comptarà amb una distancia de 0,61 quilòmetres amb aquesta mesura, oferint doncs un gran espai on gaudir de l’aire lliure i sense fums que resulten molests per a les persones usuàries.

Hissada banderes Qualitur

Per altra banda, també hui ha tingut lloc la hissada a les platges de les Marines i de Bovalar de les banderes Qualitur, que atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental.

Les Platges de Nules tenen a més altres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió de les seues platges. Així, a més de les banderes Qualitur i de la bandera blava de la Platja de les Marines també compta amb les banderes ISO 9001 i ISO 14001.

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gestió dels serveis per a les persones usuàries i en la satisfacció dels clients; i la bandera ISO 14001 està dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes mediambientals.

 

Pujar