8 de desembre de 2019 8/12/19

Les platges de Nules comptaran aquesta temporada amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de Creu Roja

Les platges de Nules comptaran aquesta temporada amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de Creu Roja - (foto 1)

  Creu Roja Nules ha finalitzat el procés de selecció de personal per a la temporada estival, en concret es contractarà a un total de onze persones, de les quals huit seran socorristes aquàtics, dos patrons i un coordinador.

  Cal recordar que Creu Roja és l'entitat adjudicatària de l'Ajuntament de Nules per a dur a terme els serveis de salvament i socorrisme en els mesos d'estiu, els quals es ficaran en marxa el divendres 9 de juny i finalitzaran el 10 de setembre.

  Vicente Nebot, president de Creu Roja Nules i vicepresident provincial de Socorro i Emergències comenta que "estem contactant amb les persones que anem a contractar ja que abans del 9 de juny tenen que fer cursos de formació. De fet aquest dissabte, 27 de maig, en la seu local faran un curs sobre desfibradors i el divendres, 2 de juny, faran un altre de formació sobre el reglament intern de Creu Roja, protocols d'actuació d'emergències, telecomunicació i repàs dels principals continguts de rescats aquàtics".

  Per segon any consecutiu en el plec de condicions s'ha inclòs excursions de les persones majors de la Residència Verge de la Soledat a la platja accessible "aquest any es faran dos banys en lloc d'un, com es va fer la passada temporada, és una millora per a les persones majors que podran gaudir d'un bany al mes de juliol i d'un altre al mes d'agost gràcies a la col·laboració de la regidoria de Gent Major i al voluntariat de Creu Roja", explica Vicente Nebot.

  En temporada baixa, els mesos de juny i setembre en horari de 12 a 19 hores, hi haurà tres socorristes i un patró en la Platja Les Marines, Creu Roja ficarà un socorrista més com a millora per a garantir la seguretat dels banyistes ja que en el plec de condicions presentat sols es contemplen dos socorristes.

  ocultar
  Les platges de Nules comptaran aquesta temporada amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de Creu Roja
  Pujar