26 de gener de 2020 26/1/20

Les platges de Nules comptaran aquesta temporada amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de Creu Roja

Les platges de Nules comptaran aquesta temporada amb huit socorristes, dos patrons i un coordinador de Creu Roja - (foto 1)

  Creu Roja Nules ha finalitzat el procés de selecció de personal per a la temporada estival, en concret es contractarà a un total de onze persones, de les quals huit seran socorristes aquàtics, dos patrons i un coordinador.

  Cal recordar que Creu Roja és l'entitat adjudicatària de l'Ajuntament de Nules per a dur a terme els serveis de salvament i socorrisme en els mesos d'estiu, els quals es ficaran en marxa el divendres 9 de juny i finalitzaran el 10 de setembre.

  Vicente Nebot, president de Creu Roja Nules i vicepresident provincial de Socorro i Emergències comenta que "estem contactant amb les persones que anem a contractar ja que abans del 9 de juny tenen que fer cursos de formació. De fet aquest dissabte, 27 de maig, en la seu local faran un curs sobre desfibradors i el divendres, 2 de juny, faran un altre de formació sobre el reglament intern de Creu Roja, protocols d'actuació d'emergències, telecomunicació i repàs dels principals continguts de rescats aquàtics".

  Per segon any consecutiu en el plec de condicions s'ha inclòs excursions de les persones majors de la Residència Verge de la Soledat a la platja accessible "aquest any es faran dos banys en lloc d'un, com es va fer la passada temporada, és una millora per a les persones majors que podran gaudir d'un bany al mes de juliol i d'un altre al mes d'agost gràcies a la col·laboració de la regidoria de Gent Major i al voluntariat de Creu Roja", explica Vicente Nebot.

  En temporada baixa, els mesos de juny i setembre en horari de 12 a 19 hores, hi haurà tres socorristes i un patró en la Platja Les Marines, Creu Roja ficarà un socorrista més com a millora per a garantir la seguretat dels banyistes ja que en el plec de condicions presentat sols es contemplen dos socorristes.

  Pujar