elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges de Nules acullen la tradicional Fira d'Estiu

Les platges de Nules acullen la tradicional Fira d'Estiu
  • L'edició de 2021 se celebrarà els dies 7 i 8 d'agost en l'avinguda Mallorca

Un any més les Platges de Nules albergaran la tradicional Fira d’Estiu, amb la particularitat que, en aquesta ocasió, s’han unificat les fires d’oportunitats i de salut que en altres edicions tenien lloc en dates diferents.

De manera que,  la XIII Fira d’Estiu se celebrarà el dissabte 7 d’agost, en horari de 18.00 a 21.00 hores, i el diumenge 8 d’agost, de 10.00 a 21.00 hores. En concret es podrà visitar a l’avinguda de Mallorca.

De fet, en aquesta fira participaran onze comerços i cinc oenagés locals vinculades amb la salut i el benestar animal com ara ESTEM, Manos Unidas, Alcer, Kimo-Projectes Nules i l’Associació Colònies de Gats Nules.

Fira d'Estiu
Fira d'Estiu

Així doncs, cal destacar que al finalitzar les jornades es realitzarà un sorteig d’onze vals de 30 euros cadascú entre totes aquelles persones que al llarg del cap de setmana  hagen comprat en algun dels comerços presents a la fira. Per tant, els premiats podran utilitzar el seu xec per a comprar en qualsevol dels establiments participants assignats en el sorteig.

El regidor de Sanitat i de Comerç, Raúl García, apunta en referència a la celebració de la Fira d’Estiu que “és una activitat en la que està garantitzada la seguretat a nivell sanitari i que servirà per a dinamitzar l’economia local, després d’un any i mig complicat a causa de la Covid-19, al mateix temps que es dona visibilitat a l’associacionisme relacionat amb la salut i el benestar animal amb representació al nostre poble”.

Pujar