24 de setembre de 2020 24/9/20

El PP ofereix col·laboració al quatripartit per a evitar que el pacte de la despesa obligue a Nules a sometre's a un Pla Econòmic Financer

El PP ofereix col·laboració al quatripartit per a evitar que el pacte de la despesa obligue a Nules a sometre's a un Pla Econòmic Financer - (foto 1)
  • El PP ha reclamat de forma reiterada l'esborrany del pressupost però segueix sense rebre l'expedient econòmic “perquè és evident que els números no encaixen”

El grup municipal del Partit Popular a Nules ha oferit col·laboració al quatripartit per a evitar que la despesa que està generant el pacte de govern en la localitat obligue a Nules a sotmetre's a un Pla Econòmic Financer. "És evident que s'estan generant moltes despeses i els ingressos no compensen aquesta sangria econòmica". Una situació que, en opinió de Mario García, portaveu del PP a Nules, "confiem que no ens conduïsca a un Pla Econòmic Financer que establiria límits perquè els gestors municipals no incompliren la regla de la despesa ni la d'estabilitat pressupostària".

Des del PP, "des de la responsabilitat que ens van atorgar els veïns de Nules en convertir-nos en la llista més votada, oferim al pacte de la despesa la nostra experiència de gestió per a evitar una dilapidació que pot acabar condicionant la gestió en el nostre municipi". "Ens preocupa que David García, que encapçala la coalició, encara no ens haja lliurat l'esborrany de pressupostos malgrat que ho hem sol·licitat de forma reiterada".

A portes del mes de desembre, "i amb mesures fiscals, com les aprovades aquest passat dijous en ple, que demostren que aquest pacte de despesa necessita injectar fons extraordinaris per a poder seguir finançant els seus capritxos, ens temem que els números no els encaixen i per aquest motiu no poden avançar-nos cap document".

Mario García, portaveu del PP a Nules, ha mostrat el seu desig de "consensuar els comptes de 2017", però per a açò "hem d'aplicar criteris de racionalitat en la despesa, per pura responsabilitat, que fins hui, lamentablement no hem percebut d'aquesta suma de partits que exerceixen de gestors". "Sí hem assistit, no obstant açò, a contínues mostres de dots artístics que, lamentablement, no resolen cap dels problemes dels nostres veïns". Per aquest motiu, "oferim la nostra experiència, preguem que es gestione amb responsabilitat i demanem que s'exercisca una despesa racional i prudent dels estalvis de tots els veïns de Nules". "Si el pacte de la despesa que dirigeix David García pretén seguir demostrant els seus dots artístics, ens tindran enfronte. Si per contra ens cerquen per a deixar-nos la pell i donar solucions a les famílies que no arriben a final de mes o als 703 veïns que encara no han trobat un treball digne, ens tindran al seu costat sense condicions".

Pujar