elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules i La Vilavella sol·licitaran al Ministeri de l'Interior reformes en la caserna de la Guàrdia Civil

Nules i La Vilavella sol·licitaran al Ministeri de l'Interior reformes en la caserna de la Guàrdia Civil
  • Els alcaldes de tots dos municipis han acordat escometre de manera urgent actuacions de jardineria i contra les plagues

MÉS FOTOS
Nules i La Vilavella sol·licitaran al Ministeri de l'Interior reformes en la caserna de la Guàrdia Civil - (foto 2)
Nules i La Vilavella sol·licitaran al Ministeri de l'Interior reformes en la caserna de la Guàrdia Civil - (foto 3)

L'alcalde de Nules, David García, i l'alcaldessa de La Vilavella, Carmen Navarro, sol·licitaran al Ministeri de l'Interior que escometa reformes en la caserna de la Guàrdia Civil després de detectar-se deficiències estructurals i de manteniment en l'edifici que té ja 75 anys. Així ho han acordat aquest matí en una reunió que han mantingut els dos primers edils per a valorar les necessitats de la caserna de la Benemèrita.

Així, l'alcalde de Nules ha explicat que l'arquitecte s'encarregarà de realitzar les valoracions de pintura i estructura que necessita l'edifici de la Guàrdia Civil, i tots dos municipis mantindran contacte amb la Comandància de la Guàrdia Civil i la Subdelegació del Govern perquè se signe un conveni per a les obres de manteniment i “els agents puguen fer el seu treball en un lloc digne”.

No obstant això, si el Govern d'Espanya no escomet aquestes necessitats, “els dos ajuntaments estem en disposició de realitzar les obres urgents en clivelles i humitats amb fons propis”.

A més, amb vista al pròxim 12 d'Octubre, Festa Nacional i la festivitat de la Verge del Pilar, García ha assenyalat que “ens hem posat a la disposició del sergent per a realitzar les actuacions urgents en jardineria i plaga, encara que no siga competència directa dels ajuntaments”.

Pujar