27 de novembre de 2020 27/11/20

Nules i la Vilavella insten al Ministeri d’Interior a reformar la caserna de la Guàrdia Civil

Nules i la Vilavella insten al Ministeri d’Interior a reformar la caserna de la Guàrdia Civil - (foto 1)
  • Enviaran un escrit per a que s’incloga en el pressupost del pròxim exercici

Els ajuntaments de Nules i de la Vilavella insten al Ministeri d’Interior del Govern Central a portar a terme una reforma de la caserna de la Guàrdia Civil a la que pertanyen aquestes dos poblacions de la comarca de la Plana Baixa, i que es troba a la localitat de Nules.

En aquest sentit, des de cadascuna de les entitats locals es remetrà un escrit demanant al Ministeri que prioritze aquestes actuacions i que s’incloguen en el pressupost de l’any 2021.

A més, també li traslladaran al Ministeri d’Interior la seua predisposició per a signar un conveni per a que els ajuntaments puguen realitzar actuacions puntuals amb caràcter d’urgència.

Des de les dos administracions locals s’assenyala que “aquestes instal·lacions, que compten amb 75 anys, precisen d’un manteniment que el Govern Central no fa des de fa molts anys”, l’alcalde de Nules, David García, afegeix que “estem disposats a col·laborar amb el Ministeri per a que la Guàrdia Civil dispose d’unes instal·lacions dignes”.

Cal assenyalar que aquesta decisió està motivada després de la visita feta per l’alcalde de Nules, David García, i l’alcaldessa de la Vilavella, Carmen Navarro, a la caserna de la Guàrdia Civil i veure l’estat actual de l’edifici. 

Pujar