17 de novembre de 2019 17/11/19

Nules treballa en la campanya de Nadal per al comerç local

Nules treballa en la campanya de Nadal per al comerç local - (foto 1)
  • Enguany s’hi inclou com a novetat un passaport que els clients hauran d’omplir per a participar en el sorteig

MÉS FOTOS
Nules treballa en la campanya de Nadal per al comerç local - (foto 2)
Nules treballa en la campanya de Nadal per al comerç local - (foto 3)

Un any més Nules treballa en la tradicional campanya nadalenca del comerç local que preveu entre altres accions les bases per a poder participar-hi i que es varen acordar recentment entre l’Ajuntament de Nules i els comerciants.

Així doncs, entre les novetats que presenta aquesta edició es troba la disponibilitat de passaports per als clients que efectuen compres en qualsevol dels establiments adherits, “el passaport haurà d’estar segellat per deu comerços o negocis diferents que tinguen el distintiu d’establiment col·laborador. Aquest distintiu consistirà en un adhesiu que haurà d’estar exposat en lloc visible com l’aparador o la porta d’entrada”, explica la regidora de Comerç, Susana Tusón.

De manera que una vegada omplit el passaport es depositarà en una urna instal·lada als baixos de l’ajuntament en horari d’atenció al públic i el dia 6 de gener es realitzarà el sorteig.

La campanya va adreçada a totes les empreses i els comerços de Nules interessats a ser comerç col·laborador i s’estendrà des del dia 1 de desembre fins al 5 de gener del 2020. Els premis consistiran en quatre vals de 500 euros a consumir en un mínim de cinc comerços adherits.

La data límit per a inscriure’s a aquesta campanya és el dilluns 11 de novembre a l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Nules.

Des de la Regidoria de Comerç es destaca sobre això que s’ha treballat conjuntament amb el comerç local, “el que volem és dinamitzar el nostre comerç i que la gent isca al carrer i que compre als seus comerços”, matisa la regidora de l’àrea, Susana Tusón.

ocultar
Nules treballa en la campanya de Nadal per al comerç local
Pujar