elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules trau a licitació tres llocs del mercat municipal

Nules trau a licitació tres llocs del mercat municipal
  • El termini per a presentar sol·licitud finalitza el pròxim 3 de juny

L’Ajuntament de Nules ha tret la concessió d’un total de tres casetes del Mercat Municipal per a desenvolupar les diferents activitats comercials, en concret es tracta de les casetes 4, 7 i 12 que a hores d’ara es troben sense activitat.

“La idea és que les casetes que estan buides puguen desenvolupar activitats comercials en les condicions que el plec estableix, de manera que les persones interessades poden presentar oferta a una d’aquestes activitats. El que es pretén és que, poc a poc, totes les casetes del Mercat Municipal estiguen obertes”, comenta el regidor de Mercats, César Estañol.

Així doncs, entre les diferents activitats que s’oferten està el servici d’un bar cerveseria, la venda de pizzes i un rostidor de carn.

El preu ofertat és com a mínim el preu establit per metre i dia per a cadascuna de les casetes que està entre els 0,66 i 0,58 euros.

El termini per a presentar ofertes finalitza el pròxim dijous 3 de juny. Cal assenyalar que els plecs es troben publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Nules, en el portal de transparència i en la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Pujar