elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules tindrà Fira Agrícola en 2021, aquest any d'Interés Turístic Autonòmic

Nules tindrà Fira Agrícola en 2021, aquest any d'Interés Turístic Autonòmic
  • La cita amb aquesta tradicional mostra tindrà lloc del 16 al 19 de setembre

MÉS FOTOS
Nules tindrà Fira Agrícola en 2021, aquest any d'Interés Turístic Autonòmic - (foto 2)
Nules tindrà Fira Agrícola en 2021, aquest any d'Interés Turístic Autonòmic - (foto 3)

La Comissió de la Fira ha decidit celebrar la LXXIV Fira Agrícola que va ser suspesa l’any passat per la pandèmia i està ja treballant en aquesta nova edició que tindrà lloc els dies del 16 al 19 de setembre.

Des de la regidoria d’Agricultura s’assenyala que amb les mesures protocolaries corresponents marcades per les autoritats sanitàries aquest any es podrà celebrar la tradicional Fira Agrícola, “s’ha acordat celebrar l’edició que es va suspendre l’any passat. De fet, des de la celebració de la primera fira a l’any 1947 va ser la primera vegada que no es va celebrar”, matisa el regidor César Estañol.

La Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules és una de les mostres agrícoles més importants del sector que té lloc a la Comunitat Valenciana i que, any enrere any, es visitada per més de 40.000 persones procedents de diferents punts del territori valencià, “encara que aquest any previsiblement s’adaptarà a les mesures vigents”, apunta Estañol.

Festa d’Interés Turístic Autonòmic

Precisament hui el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha traslladat a l’alcalde de Nules, David García, la resolució per la qual s’atorga la Declaració de Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana a la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules, que en els pròxims dies serà publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Davant açò, cal recordar que aquesta fira comptava ja amb el reconeixement de Festa d’Interés Turístic Provincial. De fet, el ple de l’Ajuntament de Nules, celebrat el passat 1 de juliol, va aprovar per unanimitat la proposta de la regidoria de Turisme de sol·licitar a la Direcció General de Turisme  de la Generalitat Valenciana la seua declaració com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana.

Pujar