1 de desembre de 2020 1/12/20

Nules suspén la IX Ruta "Nules de tapa en tapa"

Nules suspén la IX Ruta "Nules de tapa en tapa" - (foto 1)
  • Es valorarà més endavant si es trasllada a després de l’estiu o es posposa aquesta edició al pròxim any

L’Ajuntament de Nules ha decidit suspendre  la IX ruta “Nules de tapa en tapa” que estava prevista per als caps de setmana de  l’1 al 31 de maig.

Així doncs, el regidor de Turisme, Guillermo Latorre, explica que “davant l’actual situació d’emergència sanitària pel Covid-19 i donat que els terminis administratius estan suspesos hem decidit suspendre aquesta edició. Més endavant valorarem si procedeix un canvi de data després l’època estival o es posposa aquesta edició fins al mes de maig de l’any 2021”.

Precisament el passat mes de febrer va tindre lloc una reunió amb els establiments hostalers per a organitzar la ruta acordant, entre altres, les dates. De manera que, els establiments interessats a participar-hi tenien de termini per a presentar instàncies fins al 3 d’abril però amb l’estat d’alarma els terminis administratius estan suspesos. A més, aquesta edició contava amb algunes novetats “amb les que es vol promocionar els nostres productes”, matisa Latorre.

Entre les novetats que s’havien inclòs en aquesta edició destaca la duració de la mateixa que s’allargava un cap de setmana més en relació a les anteriors;  s’incorporava una nova modalitat  que possibilitava l’incorporació d’altre tipus d’establiments com els locals d’oci amb l’elaboració de còctels amb alcohol i sense alcohol; per altra banda l’Ajuntament de Nules tenia previst enguany atorgar un premi de categoria especial a la millor tapa o còctel que entre els seus ingredients utilitzara la taronja o mandarina.

Pujar