21 de setembre de 2020 21/9/20

Nules signa a Fitur acords d'inici d'agermanament amb dues poblacions de Mèxic

Nules signa a Fitur acords d'inici d'agermanament amb dues poblacions de Mèxic - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules signa a Fitur acords d'inici d'agermanament amb dues poblacions de Mèxic - (foto 2)

  L'Ajuntament de Nules ha aprofitat la seua estada a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que té lloc aquests dies a Madrid, per a signar acords d'inici de relacions per a l'agermanament entre Nules i dues localitats de l'Estat de Veracruz de Mèxic, Tempoal de Sánchez i Villa de Cosoleacaque.

  En la signatura han estat juntament amb l'alcalde de Nules, David García, els alcaldes presidents d'aquests dues poblacions, Abel Hermenegildo Díaz Ponce i Cirilo Vázquez Parissi, a més de la secretària de Turisme i Cultura de l'Estat de Veracruz, Xochitl Arsebú Lago.

  "Aquest acords suposen l'inici de col·laboracions amb aquestes localitats en els àmbits comercial, cultural, educatiu, turístic o de seguretat pública, de manera que en les pròximes setmanes es constituiran les comissions de treball mixtes per a coordinar les primeres accions de cooperació", comenta l'alcalde David García.

  Per altra banda, l'alcalde de Nules també s'ha reunit amb la Ministra de Turisme d'Equador, Rosi Prado de Holguin, per a veure possibles vies de col·laboració i cooperació entre Nules i localitats d'Equador.

  Entre els diferents assumptes tractats s'ha explicat als representants tant de Mèxic com de l'Equador la problemàtica per la qual travessa la citricultura de la zona i la necessitat d'obrir mercats nous al nostre producte.

  Pujar