elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules serà la primera població de la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconferència

Nules serà la primera població de la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconferència

  La població de Nules serà la primera de la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconferència, de fet l'Oficina Virtual Turística s'estrenarà en breu després de la seua presentació oficial que tindrà lloc a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es celebrarà a Madrid els dies del 17 al 22 de gener.

  "Una de les novetats que presentarem en la present edició de FITUR és aquesta plataforma amb la qual Nules adapta l'atenció personalitzada als turistes que arriben a la nostra localitat, tant en el període estival com en altres èpoques de l'any, a les noves tecnologies", comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

  La nova plataforma turística via web www.oficinadeturismo.online és un projecte pioner, que permetrà gestionar una atenció preferent al visitant de manera presencial, telefònica o per videoconferència. Aquesta plataforma forma part d'un projecte pilot que inclou el desenvolupament de la primera app del món en atenció a turistes en la qual està treballant l'empresa tecnològica espanyola Eternity Online 2016 SL.

  La plataforma és d'accés senzill mitjançant Internet per l'espai reservat per a l'Oficina Turística Virtual en el portal www.nules.es o per la mateixa plataforma www.oficinadeturismo.online suportada per la majoria de navegadors como ara Google Crhome o Mozila Firefox i dispositius mòbils Android. A més, en els propers mesos tindrà app per a Android i per a IOS, i també es posarà en marxa el projecte pilot per a l'atenció específica a persones sordes.

  "Tot açò permetrà al turista o visitant realitzar una planificació anticipada del viatge o visita, a la qual cosa s'afegeix un plus interactiu que fins ara no existia ja que el personal de Turisme atendrà l'usuari en directe pel canal que trie", matisa la regidora de Turisme.

  Pujar