30 de març de 2020 30/3/20

Nules seguirà prestant servei d'assessorament als llauradors

Nules seguirà prestant servei d'assessorament als llauradors - (foto 1)
  • Se signa un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i FEPAC-ASAJA

Els llauradors podran continuar realitzant tràmits i rebent assessorament a la localitat de Nules gràcies al nou conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i FEPAC-ASAJA. Així doncs, gràcies a aquesta iniciativa que es va posar en marxa l’any passat es continuarà prestant part del servei que oferia l’oficina de l’OCAPA a Nules, “amb la signatura d’aquest nou conveni s’ha acordat seguir prestant alguns dels serveis principals per part de tècnics de FEPAC-ASAJA perquè els llauradors no hagen de desplaçar-se a altres poblacions”, explica el regidor d’Agricultura, César Estañol.  

De manera que entre les gestions que es poden continuar fent a Nules es troba la sol·licitud de la PAC o Sol·licitud Única de Pagament 2020 o la tramitació del Registre General de la Producció Agrícola (REGEPA). Aquest servei es prestarà divendres al matí al Departament d’Agricultura ubicat a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària i les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia a aquest departament.

Per tant, FEPAC-ASAJA es compromet a assessorar, gestionar i tramitar la PAC i la REGEPA durant la campanya de Sol·licitud Única 2020 i a fer tots els tràmits administratius necessaris perquè el beneficiari de la subvenció aconseguisca el seu cobrament.

Cal destacar que aquest conveni també està motivat per l’interés de l’Ajuntament de Nules a dur a terme al llarg d’aquest any 2020 una sèrie d’accions enfocades a la informació i desenvolupament del sector agrari a la localitat com ara la celebració de jornades i cursos enfocats principalment als joves, o oferir als seus veïns un servei complet d’assessorament en matèria agrícola i ramadera, i la tramitació de subvencions per als llauradors de Nules.

Pujar