elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules reobri les platges al bany en descartar la presència de residus fecals en l'aigua

Nules reobri les platges al bany en descartar la presència de residus fecals en l'aigua
  • L'Ajuntament va procedir ahir al tancament de les platges al bany després del trencament d'un col·lector de residus de la depuradora

Nules retirarà aquest matí la bandera roja i reobrirà les platges al bany. Segons ha informat l'Ajuntament a través dels canals oficials, les platges de Nules tornaran a estar obertes al bany a partir de les 11 hores del dimecres 18 d'agost.

Així, l'Ajuntament de Nules procedeix a la reobertura de les platges després de confirmar que no hi ha presència de residus fecals en l'aigua després que s'hagen realitzat les anàlisis pertinents i després d'haver sigut reparat el col·lector de la depuradora que es va trencar ahir i que va obligar a tancar al bany les platges.

De matinada han finalitzat els treballs de reparació per part de l'empresa FACSA, i aquest matí la conselleria ha traslladat a l'Ajuntament que després de realitzar mostres en diverses de les platges i en la pròpia eixida de la gola, no s'ha detectat presència d'aigües fecals en aquestes. Per tant l'Ajuntament ha procedit a reobrir les platges per al bany a les 11.00 h.

L'Ajuntament vol agrair al personal de la depuradora, al gerent de l'EPSAR i a la Conselleria el treball dut a terme en poques hores per a restituir la normalitat, així com al conjunt de la ciutadania per la comprensió i compliment de les mesures preses de manera preventiva.

Pujar