26 de maig de 2020 26/5/20

Nules reobri el Mercat Ambulant amb un dispositiu de seguretat i control sense precedents

Nules reobri el Mercat Ambulant amb un dispositiu de seguretat i control sense precedents - (foto 1)
  • Una trentena de persones han estat vetllant per a que els usuaris i venedors compliren les recomanacions

MÉS FOTOS
Nules reobri el Mercat Ambulant amb un dispositiu de seguretat i control sense precedents - (foto 2)
Nules reobri el Mercat Ambulant amb un dispositiu de seguretat i control sense precedents - (foto 3)
Nules reobri el Mercat Ambulant amb un dispositiu de seguretat i control sense precedents - (foto 4)

El mercat ambulant de Nules ha reprès la seua activitat aquest dimecres amb un dispositiu de seguretat i control molt exhaustiu per a garantir el compliment de les recomanacions sanitàries. 

De fet, una trentena de persones han format part d’aquest dispositiu que ha dissenyat l’Ajuntament de Nules per a que tant la clientela com els venedors compliren amb la nova normativa, “aquestes mesures han tingut molt bona acollida i la reanudació del mercat amb llocs d’alimentació i productes de primera necessitat ha sigut un èxit”, comenta el regidor de mercats, César Estañol.

Cal recordar que l’Ajuntament de Nules ha realitzat un protocol amb condicionants que deuen complir tant els venedors com els usuaris, entre els quals es troba la separació mínima de 2,5 metres entre els llocs de venda; les persones venedores en un mateix lloc han de guardar una distància entre elles de 2 metres; i el distanciament entre el lloc de venda i la clientela també és de 2 metres que de fet ha estat delimitat amb cinta adhesiva.

A més, l’ajuntament ha subministrat gel higienitzant i facilitat mascaretes a aquelles persones que no portaven donat que el seu ús en el recinte del mercat és obligatori. De manera que a l’entrada s’ha informat a les persones usuàries de les normes per  reduir les possibilitats de contagi i se’ls ha mesurat la temperatura.

Personal municipal, Policia Local, Creu Roja i Protecció Civil han vetllat pel compliment de les normes i han controlat els accesos, i la seguretat interior per a evitar aglomeracions i per a garantir el distanciament social. A més, la brigada municipal s’ha encarregat de dur a terme les tasques de desinfecció de la zonadurant tota la jornada.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar