elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules registra un brot de coronavirus amb sis persones contagiades

Nules registra un brot de coronavirus amb sis persones contagiades
  • En les dues últimes setmanes 17 veïns han donat positiu per coronavirus

La Conselleria de *Sanitat ha confirmat aquest dilluns que s'ha produït un brot de coronavirus a Nules. Es tracta d'un focus d'origen social i que ha afectat sis persones, totes elles positiu per *covid.

La notícia es coneix el mateix dia que s'han confirmat deu nous casos a la província de Castelló, que suma 5.334 positius des que va esclatar la pandèmia.

En el cas particular de Nules, la localitat ha registrat, des que va esclatar la pandèmia, 79 casos de *covid, 17 d'ells en les dues últimes setmanes. La pandèmia s'ha cobrat la vida d'un veí de la localitat.

A nivell regional, la Conselleria de *Sanitat Universal i *Salut Pública ha registrat 1.071 altes a pacients amb coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de persones curades des de l'inici de la pandèmia se situa en 50.683: 5.932 a Castelló, 17.295 a Alacant i 28.482 a València. A més, el total d'altes sense assignació ascendeix a 45.

D'altra banda, s'han comptabilitzat 286 contagis de coronavirus confirmats per prova *PCR o a través de test d'antígens, que situen la xifra total de positius en 49.695 persones.

Pujar