19 de febrer de 2020 19/2/20

Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany”

Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany” - (foto 1)
  • La mostra compta amb activitats complementàries i es pot visitar al Museu d’Història fins al 4 de gener

MÉS FOTOS
Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany” - (foto 2)
Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany” - (foto 3)
Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany” - (foto 4)
Nules recopila records d’infància en l’exposició “Joguets d’antany” - (foto 5)

L’Ajuntament de Nules, mitjançant les regidories de Tradicions i Museus, ha organitzat una exposició de joguets dels anys 50 als 70 perquè el públic puga compartir la il·lusió, imaginació i somnis dels seus avantpassats.  

Així doncs, la mostra anomenada “Joguets d’antany. El Dia de Reis Mags abans de 1970” s’ha inaugurat aquesta vesprada i es pot visitar fins al pròxim 4 de gener al Museu d’Història de Nules en horari de dimecres a divendres de 17.30 a 19.30 i dissabtes i diumenges de 10.30 a 12.30 hores.

Per altra banda, s’han organitzat visites guiades per als escolars del municipi que cursen cinqué i sisè de Primària, i activitats complementàries com jocs populars que tindran lloc els dissabtes 14 i 21 de desembre de 10.30 a 13.00 hores o la xarrada “Juguetes, recuerdos de nuestra primera ilusión” a càrrec de Juan Francisco Fuertes Palasí que  s’ha previst per al divendres 27 de desembre a les 19.00 hores.

La mostra compta també amb la col·laboració de Nules-pèdia, que ha realitzat entrevistes que es retransmetran en l’exposició; dels comerços Plásticos Salvador i Dulce Bebé de la Vall d’Uixó amb la cessió temporal de joguets i fotografies; i de l’Associació Cultural la Corretjola.

Pujar