elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia

Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia
  • Representants d’entitats, col·lectius, associacions, comerços i particulars han estat present en l’acte “Tota Nules a una”

MÉS FOTOS
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 2)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 3)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 4)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 5)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 6)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 7)
Nules fa un reconeixement públic a tota la societat local pel seu comportament durant la pandèmia - (foto 8)

La Plaça Major de Nules ha albergat hui a una ampla representació de la societat local  a la que l’Ajuntament de Nules ha volgut agrair públicament el seu comportament i ajuda desinteressada al llarg de la pandèmia. “Tota Nules a una” ha sigut el lema d’aquest esdeveniment amb el que s’ha fet un reconeixement públic i d’agraïment a aquelles persones, col·lectius, empreses i a la societat civil que de manera altruista han ajudat en la lluita enfront la Covid.

Així doncs, en aquest mateix acte s’ha recordat, en primer lloc, a les 19 persones de Nules mortes per la Covid amb uns minuts de silenci, als que han seguit el lliurament d’uns detalls commemoratius que han estat acompanyats de diferents testimonis d’episodis que han tingut lloc a la localitat en els mesos més durs de la pandèmia.   

De manera que s’ha volgut fer un reconeixement a la Policia Local, Guàrdia Civil, UME, bombers, Creu Roja, Protecció Civil, Cáritas, als sanitaris i personal del Centre de Salud de Nules; a més del personal de la Residència Mare de Déu de la Soledat, al personal de la brigada municipal, de serveis socials, del cementeri municipal, de neteja, i d’atenció ciutadana de l’ajuntament.   

Per altra banda, també s’ha fet menció a la tasca desenvolupada pels comerços locals, les farmàcies, l’empresa Granados Monlleó, les associacions locals d’Amas de Casa i Kimo Projectes; la Cooperativa Agrícola Sant Josep juntament amb totes les persones que de manera anònima i desinteressada van cosir mascaretes.

Així mateix, s’ha fet un homenatge a tots els llauradors i empreses del municipi que també van eixir voluntàriament a desinfectar els carrers de la població.

L’acte que s’ha organitzat amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat ha comptat amb la presència de l’alcalde de Nules, David García; del diputat provincial, Santiago Agustí; dels ex alcaldes del municipi, Vicente Martínez Lucas, Salvador Górriz i José-Blas Molés; dels membres de la Corporació Municipal; i d’una representació d’entitats i associacions locals. I ha comptat també amb la col·laboració de la Societat Artística Nulense que ha interpretat diferents peces musicals per a amenitzar l’acte.

Amb tot, l’alcalde comenta que “ha sigut un acte molt emotiu en el que s’ha volgut per un reconeixement a totes aquelles persones i col·lectius que en els moments més durs de la pandèmia es van entregar de manera altruista per a ajudar a les persones que en l’estat d’alarma més ho necessitaven”.

Pujar