elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Nules proposa retirar el mobiliari estival per a evitar danys pels temporals

El PP de Nules proposa retirar el mobiliari estival per a evitar danys pels temporals
  • La iniciativa reclama previndre abans que haver de pagar per una inadequada gestió. “Hi ha molts recursos que seria una llàstima que resultaren danyats”

El Partit Popular de Nules ha proposat a la coalició de govern que gestiona el consistori la retirada amb la deguda antelació del mobiliari estival que encara roman en la costa per tal d'evitar danys “fàcilment evitables”.

Així ho ha proposat la portaveu i regidora del PP a Nules, Mª Victoria Marzal, qui ha defensat l'obligació d'actuar “amb la deguda antelació com estan fent altres municipis retirant equipaments de la platja abans que els temporals marítims causen estralls en aquests recursos”.

Des del PP, ha explicat la regidora, “som conscients que encara hi ha molts veïns que gaudeixen de la costa durant el mes de setembre però també hem de ser conscients de l'arribada d'episodis de pluges i temporals marítims que poden acabar danyant recursos que paguem entre tots”. En aquest sentit, ha manifestat Marzal, “desitgem que es tinga en compte la nostra proposta per a evitar destrosses en un mobiliari que encara té molta vida”.

Pujar